2010-07-17

Rynkbehandling, fillers, skönhetsbehandling, läppförstoring????

Hur fungerar en behandling med fillers ???
En filler fyller ut och slätar därmed ut befintliga rynkor. En filler återger även volym, där det behövs. Det går att korrigera och jämna ut tex acneärr. Det går att med rätt teknik ge ett lyft  av ansiktet och att återge fukt och volym till hela ansiktet.

Var hittar man Information och kliniker???
Sök information på nätet. Använd sökord som: rynkbehandling, rynkreducering, läppförstoring, fillers, skönhetsbehandling, skönhetskliniker, hudvårdsbehandling, estetisk plastikkirurgi, ansiktskonturering, stylage, restylane, juvederm, behandling, mottagning. osv...............  

Hur bestäms priset???
Att ge ett standardpris kan vara vanskligt. Produkterna i sig är dyra att köpa in, vilket gör att ett givet pris inkluderar arbetsgivaravgifter, moms och skatt för företaget som erbjuder tjänsten. När priserna ligger lägre, innebär det ofta tillfälligt satta priser för att marknadsföra ett företag/klinik. Låga priser går inte att hålla i längden, eftersom företaget då skulle gå i konkurs.

Det går åt olika mycket av en filler, beroende på behandling och individ. Det är viktigt att bestämma med kunden om priset ska styra. Det går att göra en uppföljande behandling senare. 

Hur vet man att den som utför behandlingen är duktig???
Bra fråga. Rekommendationer är viktigt. Det är viktigt att du som kund känner förtroende för den som ska behandla. Ställ mycket frågor. En del behandlare har en äkta känsla för att jobba med fillers. Det gäller att finna dessa personer. Kanske finns det foton på tidigare jobb som har gjorts. En person som är duktig och har mycket erfarenhet, kan också ta ett högre pris. Utförandet är lika viktigt som produkten i sig. Alla behandlare jobbar lite olika.